2012. november 10., szombat

Káosz (Chaos)

  Conners (Jason Statham, Olasz meló, Felpörögve) nyomozót egy rosszul sikerült túszmentési akció után felfüggesztik állásából. Amikor azonban egy bankrablásnál a túszejtők vezetője Lorenz csak vele hajlandó tárgyalni, visszahívják, és egy új partnert adnak mellé. Az akció kétes sikerrel zárul, a túszok megmenekülnek, de a bankrablók is kereket oldanak. Hamarosan kiderül, hogy a bankból nem tűnt el semmi, viszont az akció közben egy speciális vírus 1 milliárd dollárt utalt el különböző bankszámlákról. A nyomozók munkába lendülnek, és elkezdik felgöngyölíteni a pillanatról pillanatra kaotikusabbá váló ügyet.
  Mikor egy véletlen beindít egy folyamatot, semmi sem állhat az útjába. Még a kitartó Shane Dekker (Ryan Phillippe) sem. Mikor egy véletlen beindít egy folyamatot, minden megváltozik. Az ellenségből barát, a testvérből ellenség lesz. Ez a káosz. 
  A hihetetlen csavarokkal gazdagított film  Tony Giglio rendezésével készült. Mindenkinek nagyon ajánlom. A mai filmekből hiányozhatatlan akció, rengeteg megtévesztés, ravasz fordulatok mind helyet kapnak itt.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése