2013. február 10., vasárnap

Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3)

Szerintem ez a Horrora akadva széria legjobb része. Ha láttad az első részt és tetszett, akkor ez is nagyon fog tetszeni. Ha láttad az elsőt, de nem tetszett, akkor is nézd meg mert ez sokkal jobb(ennek értem a végét). Amennyiben még egyet sem láttál, nagyon szégyelld el magad és nézd meg őket.
  Történet dióhéjban: Cidy Campbell (Anna Faris) a sikeres riporter a Tom (Charlie Sheen) farmján megjelenő gabonakörök után kutat. Eközben barátnője, Becca (Pamela Anderson ) (igen ő meghalt sz előző részekben.) megosztja vele titkát; megnézett egy kazettát, amin misztikus képek vannak, rögtön utána megszólalt a telefon. A titokzatos telefonáló közölte Beccával, hogy öt nap múlva meghal. Barátnője halála után Cindy is megnézi a videót, majd mindent elkövet, hogy fogadott kisfia ne nézze meg, valamint ő is megmeneküljön a biztos haláltól. Éééés a kihagyhatatlan szerelmiszál; Cidy megismerkedik Tom öccsével, George-dzsal (Simon Rex ), akivel hamarosan teljesen egymásba esnek. 
  Igen pontosan, ez a Kör paródiája, ami egész jól sikerült. Ha nem láttad az eredeti filmet, akkor is elég ha csak ennyit tudsz; szőke riporter csaj - megnéz kazi - biztos halál - TV-ből kimászós hosszú, fekete hajú csajszi a gyilkos. 
  Végkifejlet, avagy biztos magadtól is rájössz majd, de azért ne olvasd el, ha meg akarod nézni: A jó győz, a rossz vissza esik a kútba. Mindenki tök happy lesz. Cindy felkeres egy médiumot, aki segítségül elküldi egy világító toronyhoz. Ott főhősnőnk találkozik az Építésszel, aki felvilágosítja az egész történetről. Elmagyarázza neki a forgatókönyvet. Ennyi.
  NA, a film 8 csillagot kap a Katelin skálán. Vicces, néhol félelmetes, de alapvetően gyermekbarát. De vannak részek vagy megjegyzések, amik magyarázatra szorulnak. Nyugodtan lehet randi és haverfilm is. Ha egyedül nézed meg talán egy kicsit hülyének néznek majd, hogy min nevetsz ekkorákat. Családfilmnek a fent említett okok miatt nem ajánlom.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése