2013. február 9., szombat

A titok nyitja /Lockout/



    Pár tízessel a mai kor előtt járunk, a technika nagyon fejlett. Snow(Guy Pearce), az Egyesült Államok egyik ex ügynökét hamis vádakkal, kémkedésért elítélik, ám esélyt kap a szabadulásra, ha sikerül megmentenie az elnök lányát egy föld körüli pályán létrehozott, maximális biztonságú börtönből, ahol az ország legveszélyesebb bűnözőit tartják fogva. Emilie (Maggie Grace), a szőke angyal, az elítéltek emberi jogaiért ment oda harcolni, egy véletlen baleset miatt azonban túszul esett pár pszichopatának. 
    Végkifejlet, avagy ne olvasd el, ha meg akarod nézni a filmet: Snow megmenti az elnök lányát, kalandjuk során egymásba habarodnak, majd a hősszerelmes angyalka elkezd nyomozni megmentője ügyében, akit később ezért felmentenek. 
  Imádtam ezt a filmet! Snow stílusát, a történetben lévő csavarokat, a hibbant bűnözőket. Bár a film vége teljesen várható és kicsit túlságosan happy, nekem tetszett. Úgyhogy gratulálok Stephen St. Leger (rendező bácsi), a film 7 csillagot nyert a Katelin skálán. (10-ből).
  Mindenkinek nagyon ajánlom, lehet randi film is, de családinak is elmegy (12-es karika). Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése