2013. február 9., szombat

Torrente 3. - A védelmező (Torrente 3: El protector)

  Hát ezt egy szenvedés volt végignézni, de ez teljesen szubjektív. Akinek többet bír ki a gyomra, mint egy 14 éves lányé, az nézze meg!
  Egy kedves, greenpeace-es hölgyemény(Yvonne Scio ) kutatásokat végez nagyobb olajfúró vállalatok körül. Kutatásainak eredménye azonban elég kompromittáló a cégeknek, ezért megkérik a biztonsági szolgálatot, hogy a lehető legbénább emberüket rendeljék ki mellé. Miután pár köteg money gazdát cserél, felkeresik Torrente ex zsarut. Emberünkről annyit kell tudni, hogy egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista ex zsaru. Ezzel lehet a legjobban jellemezni. 
  Végkifejlet, avagy ne olvasd el ha meg akarod nézni a filmet: Torrente rájön, hogy kik akarják megmerényelni a kedves Greenpeace-es Giannina Riccit (akit csakis magának akar), vitázik magával, hogy elfogadja-e a felkínált felejtőpénzt, vagy mentse meg a lányt (hogy le tudjon vele feküdni). Végülis megmenti és hős lesz.
  Fáj megnézni. Komolyan nem tudtam, hogy sírjak vagy a falba verjem a fejem. Bár nem tagadom volt pár egészen jó poén az elején (nem lövöm le), de ez a film akkor is csak 1 csillagot ér el a Katelin skálán.
  A rendező egyébként  Santiago Segura, a film pedig egy színes, magyarul beszélő, spanyol vígjáték, 91 perc, 2005 (18). Igen a 18-as karikát tessék komolyan venni. Nagyon.
  Egyáltalán nem randi film, ha megnézed akkor is csak haverokkal, és jó sok piával. Ja és az agyiszinted ne érje el egy sokat látott naposcsibéjét, akkor a poénokon is tudsz majd nevetni.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése