2013. február 9., szombat

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson

  Na ezen lehet nevetni. Egyszerűen minden második mondat valami poén. Bár a vége nem egészen tiszta, hogy mégis mi történt, de biztos velem van a baj.
   A film egyértelműen a Tudom mit tettél tavaly nyáron híres horror film, még jobban sikerült paródiája. Ha nem láttad a horrort nézd meg mert nagyon jó, de addig is a történet dióhájban(a horror története): Pár tini véletlenül megöl egy embert, és hogy mentsék a bőrüket megszabadulnak a hullától, ami visszatér és sorban legyilkolássza őket. Na jó, ez tényleg elég nagy vonalakban, de ha többet akarsz tudni nézd meg a filmet. A mi történetünk storyja ugyanez csak egy kicsit viccesebben. Sokkal viccesebben.
  Végkifejlet, avagy nem tudom mi mondjak mert az egész film nagyon összetett és én sem értem a végét: XD.
  Mindenkinek nagyon ajánlom. Főként haver film, de randinak is jó. Családi filmnek nem ajánlanám, mert vannak olyan jelenetek, amik magyarázatra szorulnak, és kellemetlen helyzetbe hoznák a kedves szülőket.
Szó, ez a film 9 csillagot ért el a Katelin skálán. Ez nagyon szép eredmény (szerintem soha nem találok olyan filmet, ami eléri a 10 csillagot.).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése