2013. március 26., kedd

Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens)

  Egy hatalmas ötlet, de komolyan nagyon kreatív, de a megvalósítása nem az igazi.  De csak szépen sorjában. A film egy színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 118 perc, 2011 (15). Igen ez sok mindent elárul.
  Történet: James Bond (Daniel Craig ) ül a sivatag közepén látványosan nem emlékszik semmire és egy igen különös karperec van a bal csuklóján, aztán elkerül egy elszegényedett kisvárosba, ahol egy bizonyos Dolarhyde ezredes (Harrison Ford) az úr és vele senki sem mer kötözködni. Aztán egy rejtélyes  UFO támadás során elrabolnak pár embert. Egy mindenre elszánt kis csapat pedig elindul megkeresni a túlélőket. 
  Szereplők: Nem emlékszem, hogy rövid életem során láttam volna Harrison Ford-ot gonoszt játszani. De a legtöbb főszerplő elég híres; Olivia Wilde, Sam Rockwell, Daniel Craig.
  Értékelés: Van egy nagyon jó ötletünk, egy tehetséges, sikeres színészgárdánk, mégsem jó a film. Ezt mivel magyarázod Jon Favreau (rendező)? Tehát a film a Katelin skálán 4 csillagot ér el. Mindennek ellenére azt mondom érdemes megnézni, mert lehet, hogy a fordulatosnak szánt csavarok elcsépeltek és max 2szer lepődsz majd meg, de van egy fajta kedves tanulsága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése