2013. március 26., kedd

Kettőt találhatsz (Catch and Release)

   A film, amiben szinte semmi sem történik, mégis érdemes megnézni, mert hatalmas poénk vannak benne. A film egy színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 124 perc, 2006 (12).

  Történet: Gray (Jennifer Garner ) tragikus körülmények között veszítette el a vőlegényét. A néhai szerelme barátai felajánlják neki, hogy költözzön hozzájuk, így könnyebben fel tudja dolgozni a helyzetet. Sam (Kevin Smith ) és Dennis (Sam Jaeger) mindent megtesznek azért, hogy felvidítsák, Fritz (Timothy Olyphant ) viszont közömbösnek tűnik iránta. Később azonban a látszólag felszínes playboy életet élő fiatalember megnyílik Gray előtt. A lány megérti, hogy a vőlegénye miért tartotta oly nagyra a fiút. Gray arra is ráébred, hogy az élet zűrös ugyan, de a szerelem mindig tartogat meglepetést az ember számára. De a film nem ilyen egyszerű, azért van benne pár csavar érdemes megnézni. 
  Szereplők: Nagyon jól eltalálták az összes karaktert. Le a kalappal Susannah Grant (rendező). Neki ráadásul duplán köszönhetjük ezt a filmet, mert nem csak rendezte, de a forgatókönyvet is ő írta. 
  Értékelés: A történet nem rossz, nem jó, olyan langyos víz, de az oltári poénok nagyon megdobják a színvonalat. Mindenkinek ajánlom, főként randifilmnek.   És 7 csillagot nyert el a Katelin skálán. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése