2013. március 26., kedd

Gyilkosság online (Untraceable)

  Tavaszi szünetem első filmje. Szokásos krimi, na jó sokkal jobb a szokásosnál. A pontos meghatározása: színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 100 perc, 2008 (16). Nem is olyan régi. Bár ha a filmeket nézzük, ott az átlag "új film" státusz pár hónapig tart csupán. 
   Tehát a film: Jennifer Marsh titkos ügynök (Diane Lane) a társával együtt felfigyel egy weboldalra, aminek az üzemeltetője élőben végez ki egy állatot. Nem sokkal később egy pszichopata embereket ejt foglyul, hogy megölje őket. Fogva tartott áldozatait kegyetlenül, a legkülönfélébb módszerekkel öli meg, egyenes adásban közvetítve a neten. Ördögi tervébe bevonja az internetezőket is: minél népszerűbb lesz a honlapja, minél többen kattintanak rá az oldalra, annál gyorsabban és kíméletlenebbül hal meg az áldozata. Itt meg kell
említenem, hogy a 16-os karika nem véletlen, mert tényleg elég durva, szóval nem egy gyerekbarát film. 

  Színészek: Nekem nem voltak ismerősek, de aztán a film felénél bummm! Kedves Eric Box nyomozó(Billy Burke ), mondták már, hogy a veje egy vámpír?  
  Értékelés: jó film, de tényleg. Viszont nem randi és nem családi film. Inkább haver, de ha igazi hatást szeretnél akkor egyedül nézd meg. 
Viszont kedves rendező bácsi,  Gregory Hoblit, egy krimiben nem kéne ilyen kaliberű hibákat elkövetni. De nem mondok semmit mert nem akarom lelőni a poént. 
  Tehát a Gyilkosság online 7 csillagot ér a Katelin skálán. Köszönöm a figyelmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése